Tip je pljunuo na policajce i uništio si život: Sablaznit će vas kada vidite koliku je zatvorsku kaznu dobio

Pearson je počeo udarati po vratima policijskog automobila, a zatim je pljunuo na policajce.

Muškarac po imenu Larry Pearson (36) je osuđen na 70 godina zatvora jer je navodno pljunuo neke policajce. Larry Pearson je optužen da je pljunuo policajce u Lubbocku u Teksasu, kao i da je ranije osuđivan za niz drugih zločina, ali tužitelji su tražili da se napravi primjer, što je u konačnici dovelo do kazne koja znači da će gotovo sigurno provesti ostatak svog života u zatvoru.

 

To je nevjerojatno duga kazna, ali vrijedi napomenuti da to nije jedina kriminalna radnja u koju je Pearson bio uključen tijekom svog života, i suočio bi se s desetljećima zatvora bez obzira na sve. Pearson je uhićen nakon incidenta u svibnju 2022. kada su policajce iz Lubbocka pozvali ljudi zbog navodnog incidenta obiteljskog nasilja.

Pljuvanje po policiji nije jedini prekršaj

 

Nakon što je policija došla na mjesto zločina, žrtva je rekla policiji da ju je Pearson nekoliko puta udario i da je posjedovao vatreno oružje. Na kraju se pokazalo da je riječ o airsoft pušci, no žrtva je tada imala ‘višestruke vidljive ozljede’ pa je Pearson priveden. Nakon toga, Pearson je počeo udarati po vratima policijskog automobila, a zatim je pljunuo na policajce kada su mu rekli da stane. Odbio je prestati i nastavio je pljuvati po policajcima čak i kad je doveden u pritvorski centar okruga Lubbock.

 

Ovog je tjedna proglašen krivim za dvije točke optužnice za uznemiravanje javnog službenika, a na ročištu za izricanje kazne, tužiteljica Jessica Gorman zatražila je od porote da ‘pošalje poruku’ Pearsonu, skrećući im pozornost na njegovu prethodnu povijest osuda za obiteljsko nasilje kao i još jedan zbog teške krađe.

 

Zbog tih osuda Pearsonu je već prijetilo minimalno 25 godina zatvora, ali je na kraju osuđen na 70 godina.

 

Nakon izricanja presude rekla je: “Ako ćete živjeti životom kriminala, činit ćete to među ostalim kriminalcima u zatvorskom sustavu. Nećete dobiti 70 godina za ovako nešto ako nikada prije niste bili u nevolji.”

 

Ako Pearson odsluži cijelu kaznu, bit će pušten sa 106 godina. Kazna će mu teoretski isteći 2093.