Žena skidala stare tapete u kući i otkrila tajnu poruku ispisanu preko cijelog zida: ‘Ponovo ćemo je sakriti’

Tiktokerica je objasnila da je Frenkie bila prethodna vlasnica kuće koju je nedavno kupila.

Jedna korisnica društvene mreže TikTok podijelila je nevjerojatno otkriće koje je doživjela renovirajući svoj novi dom, a snimak je izazvao snažne emocionalne reakcije kod mnogih gledatelja. Dok je pažljivo skidala stare tapete, otkrila je skrivenu poruku koju su ostavili prethodni vlasnici – na zidu su bile napisane riječi “Frenkie, volim te, Pat.”

 

Tiktokerica je objasnila da je Frenkie bila prethodna vlasnica kuće koju je nedavno kupila, dok je Pat bio njen pokojni suprug koji je preminuo prije nekoliko godina.

Ova kuća bila je njihov dom više od 45 godina, gdje su odgajali svoju djecu. Poslat ću joj fotografiju ove predivne uspomene, a zatim ćemo je ponovno skriti novim tapetama kako bi poruka ostala zauvijek dio kuće”, izjavila je nova vlasnica.

Nije bila jedina

U komentarima ispod videa, mnogi su dijelili slična iskustva koja su doživjeli kada su se uselili u stare kuće. “Prije nekoliko godina uselila sam se u kuću i pronašla imena i datume ljudi koji su tamo živjeli. Dodali smo svoja imena i onda sve prekrili tapetama”, napisao je jedan korisnik, ističući kako su takvi tragovi prošlih vlasnika često izvor sjećanja i dodane vrijednosti novom životu u kući.